+
If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

Новости

9
Июнь
Нова версія моделі головного пристрою MyDean 7120 для Volkswagen Multivan.
У продаж надійшла нова версія моделі головного пристрою MyDean 7120, призначена для автомобілів Volkswagen Multivan. У даній моделі реалізована функція відображення інформації від штатних систем клімат-контролю і парковки, що було відсутнє в стандартній.

7
Июнь
Інжиніринг
MyDean7180Для автомобіля Toyota Camry 2012 модельного року (кузов V50) доопрацьована модель штатного головного навігаційного пристрою MyDean 7180. Тепер пристрій MyDean 7180 може бути інстальований в автомобіль Toyota Camry, обладнаний будь оригінальної аудіо-або мультимедійною системою. Для автомобілів, оснащених зовнішнім підсилювачем JBL потрібно комплект дооснащення, що включає в себе додатковий кабель і CAN-модуль. При цьому власнику автомобіля будуть доступні такі функції регулювання звуку, як баланс і фейдер!

5
Июнь
Інжиніринг
Для штатного головного навігаційного пристрою MyDean 7137, призначеного для інсталяції в автомобіль Toyota LC Prado 150 доопрацьований кабель підключення.

3
Июнь
Д ля автомобілів Subaru доопрацьована проводка моделей штатних головних пристроїв MyDean 7130, MyDean 7131

Допрацьована проводка в штатних головних пристроях для автомобілів Subaru Legacy MyDean 7130 і Subaru Forester, Impreza 08 + MyDean 7131. Зміни проводки позполяет проводити підключення камери за допомогою штатного роз'єму.


26
Май
Штатний головний пристрій MyDean 7191 для нової моделі Ford Focus 3
MyDean_7191_2_mini.jpgНовий штатний головний пристрій MyDean 7191 для Ford Focus 3 (нової моделі 2012 року) - багатофункціональний інноваційний комплекс, призначений для установки в автомобіль Ford Focus 3, не оснащений заводською системою навігації. Великий LCD-дисплей, з сучасним дизайном, новітня навігаційна система від лідера в області навігації Navitel, можливість прослуховування музики, перегляд відео і фотографій з різних накопичувачів (SD, USB, DVD), вихід в Інтернет, перегляд TV і багато іншого. Установка пристрою MyDean 7191 в Ваш Ford Focus 3 додасть емоцій Вам і Вашому автомобілю!

1
2
3
»
остання